Aviseringar

Prisplan: Free, Grow och Pro

När någon lägger upp ny information på Hippoly eller om det sker förändringar i dina samarbetsytor så får du aviseringar om detta direkt i tjänsten. Hippoly informerar dig också via mejl vid vissa händelser. Mejl skickas bara om du inte har varit inloggad i tjänsten. Vill du inte få dessa mejl kan du enkelt stänga av funktionen under dina Kontoinställningar.

Avisering vid förändringar

För att du inte ska missa någon viktig information aviseras följande händelser:

• Inbjudan till en ny samarbetsyta
  • Inbjudan till ett möte
  • Uppdateringar för ett möte
  • Nytt inlägg

Styr dina aviseringar

Du styr inställningarna för dina aviseringar under kontoinställningar som du hittar högst upp i högra hörnet. Klicka på ditt namn och välj Profil och Kontoinställningar. Gör dina val under avsnittet E-postaviseringar.