Inlägg

Prisplan: Free, Grow och Pro

Skapa ett inlägg

I mitten av Hippolys huvudbild ligger nyhetsflödet som visar inlägg från medlemmar och från externa källor (t ex Twitter och Bolagsverket). Om du vill dela en idé, starta en diskussion eller dela ett dokument med ditt team så gör du ett Inlägg. Du kan även ladda upp en fil eller bild. Inlägget är tillgängligt för alla medlemmar.

Ändra eller radera ett inlägg

Om du har gjort ett inlägg som du vill ändra eller radera klickar du på de tre vågräta punkterna uppe till höger i inlägget och väljer Redigera (då kan du ändra i inlägget) eller Radera (då tar du bort inlägget).

Reagera på ett inlägg

Alla medlemmar kan kommentera ett inlägg, antingen genom att ”gilla” eller skriva en kommentar. Medlemmarna kan också ”gilla” varandras kommentarer.