Appar och Integrationer

Här hittar du information om våra appar och integrationer i tjänsten. Saknar du svar på en fråga så tvekan inte att kontakta oss på info@hippoly.com

Vem kan använda denna funktion?
Roll: Ägare, Admin och Användare
Prisplan: Pro och till viss del Free och Grow

Appar

Appar är integrationer mot externa tjänster, vissa är förinstallerade och går inte att välja bort. Andra kan du välja att lägga till i samarbetsytan. Vilka appar som är tillgängliga kan variera beroende på abonnemangstyp, du måste även inneha rollen Administratör eller Ägare för att kunna konfigurera appar. Du kan läsa mer och lägga till respektive app under Appar i vänstermenyn.

• Twitter: För att aktivera integrationen med Twitter, så att alla tweets som görs på företagets Twitterkonto läggs upp som Inlägg i Hippoly, klickar du på Installera och anger det användarnamn som Hippoly skall följa. När man konfigurerat ett twitterkonto så hämtar vi inte alla historiska tweets, utan bara nya som skapas efter att man konfigurerat sitt konto. Om du skulle vilja ändra Twitter-konto ni ska följa så måste du gå till konfigurera och klicka på knappen så öppnas dialogen med det ursprungliga kontot angivet. Där kan du ange ett nytt konto, eller så väljer du "Avinstallera" i dialogen och börjar om från början.

Integrationer - Fakta

I Hippoly finns det integrationer mot externa källor som hämtar fakta om ditt/dina bolag. Detta gör att du lättare får en översikt och kan se utvalda nyckeltal. Vi hämtar data från:

• Bolagsverket: Bolagsverket ska skapa förutsättningar för ett näringsliv där man kan lita på varandra. Kärnan i myndighetens uppdrag är att registrera och tillgängliggöra företagsinformation som, i samverkan med andra aktörer, bidrar till en enklare vardag för företag och företagande. I Hippoly genereras en stor del av informationen om företag och styrelser från Bolagsverket och du blir automatiskt informerad om förändringar.
  • Skatteverket: Ett av Skatteverkets viktigaste mål är att, tillsammans med programvaruutvecklare och myndigheter, förenkla för företag och privatpersoner att göra rätt för sig. Integrationen med Skatteverket ger dig idag uppgifter om ditt företags status i relation till dem. Om något förändras blir du snabbt uppmärksammad genom automatiska aviseringar i Hippoly.
  • Creditsafe: Creditsafe är en leverantör av kredit-, marknads- och affärsinformation och är världens mest använda kreditupplysningsföretag. De har utmärkta integrations-APIer och en förstklassig support för tjänster som Hippoly. Integrationen med Creditsafe ger dig en tydlig bild över det ekonomiska läget och vilken risk ditt företag står inför.
  • Kronofogden: Kronofogden är en statlig myndighet som arbetar med skulder. Integrationen med Kronofogden innebär att ditt företags eventuella betalningsanmärkningar och aktuella skuldsaldo visas under menyn Företagsdata. Du blir snabbt varse om nya anmärkningar eftersom förändringar automatiskt skapar ett nytt inlägg i Hippoly.