Appar och Integrationer

Hippoly är ihopkopplat med en mängd olika tjänster och datakällor. Här hittar du information kring de appar och integrationer som finns i tjänsten.

På denna sida hittar du:

1. Appar
  2. Integrationer

1. Appar

Appar är integrationer mot externa tjänster. Vissa är förinstallerade på samarbetsytan och går inte att välja bort, andra kan du välja att lägga till i samarbetsytan.

Twitter: Genom att aktivera integrationen med Twitter läggs alla tweets som görs på företagets Twitterkonto läggs upp som Inlägg i Hippoly. När du konfigurerat ett twitterkonto så hämtar vi inte alla historiska tweets, utan bara nya som skapas efter att du konfigurerat företagets konto.

1. Välj Appar i menyn till vänster.
  2. Klicka Installera och ange det användarnamn som Hippoly ska följa
  3. Klicka på Konfigurera.

2. Integrationer

I Hippoly finns det integrationer mot externa källor som hämtar fakta om ditt/dina bolag. Detta gör att du lättare får en översikt och kan se utvalda nyckeltal. De integrationer vi hämtar data från är:

Bolagsverket: I Hippoly genereras en stor del av informationen om företag och styrelser från Bolagsverket och du blir automatiskt informerad om förändringar. Bolagsverket ska skapa förutsättningar för ett näringsliv där man kan lita på varandra. Kärnan i myndighetens uppdrag är att registrera och tillgängliggöra företagsinformation som, i samverkan med andra aktörer, bidrar till en enklare vardag för företag och företagande.

Skatteverket: Integrationen med Skatteverket ger dig uppgifter om ditt företags status i relation till Skatteverket. Om något förändras blir du snabbt uppmärksammad genom automatiska aviseringar i Hippoly. Ett av Skatteverkets viktigaste mål är att, tillsammans med programvaruutvecklare och myndigheter, förenkla för företag och privatpersoner att göra rätt för sig.

Creditsafe: Creditsafe är en leverantör av kredit-, marknads- och affärsinformation och är världens mest använda kreditupplysningsföretag. Integrationen med Creditsafe ger dig en tydlig bild över det ekonomiska läget och vilken risk ditt företag står inför.

Kronofogden: Kronofogden är en statlig myndighet som arbetar med skulder. Integrationen med Kronofogden innebär att ditt företags eventuella betalningsanmärkningar och aktuella skuldsaldo visas bland er företagsfakta.