Kommunicera & Samarbeta mellan möten

I Hippoly är det enkelt att hantera den löpande kommunikationen mellan möten med krypterade konversationer. Detta görs smidigt med inlägg, direktmeddelanden och uppgifter.

På denna sida hittar du:

1. Inlägg
  2. Direktmeddelanden
  3. Håll dig uppdaterad mellan möten

1. Inlägg

Med inlägg kan er styrelse enkelt dela idéer, föra diskussioner och dela filer med varandra. Inläggen är tillgängliga för samtliga medlemmar på samarbetsytan. För att skapa, kommentera och gilla inlägg gör du så här:

I mitten av Hippolys huvudbild ligger nyhetsflödet som visar inlägg från medlemmar & externa källor (t.ex. Twitter & Bolagsverket). För att dela ett inlägg skriver du texten till ditt inlägg genom att skriva i rutan överst på sidan. Bifoga eventuella bilder och filer till inlägget och klicka sedan på Dela.

För att kommentera ett inlägg så skriver du i kommentarsfältet under inlägget. Du kan även lägga till en bild eller fil i din kommentar genom att klicka på kommentarsfältet. När du är färdig med din kommentar klickar du på Dela. Du kan även gilla andras inlägg genom att klicka på tummen under inlägget.

2. Direktmeddelanden

Till höger i Hippoly hittar du teamets medlemmar och direktmeddelanden. Via direktmeddelanden kan du chatta med alla, ett urval av teamet eller en enskild person. Direktmeddelanden är enbart tillgängliga för dem som är en del av konversationen. När du har ett nytt meddelande aviseras du om detta i Hippoly. Är personen du skickar ett direktmeddelande till inte online så skickas ett mail som uppmärksammar personen om att ett nytt meddelande finns tillgängligt på Hippoly. Om en person är online syns en grön cirkel vid deras profilbild.

Gruppkonversation

Vill du kommunicera med en grupp klickar du på pennan ovanför teammedlemmarna i högerspalten. Välj sedan vilka du vill kommunicera med och klicka på starta konversation.

3. Håll dig uppdaterad mellan möten

När någon lägger upp ny information på Hippoly eller om det sker förändringar i dina samarbetsytor så får du aviseringar om detta direkt i tjänsten. Hippoly informerar dig också via mejl vid vissa händelser. Mejl skickas bara om du inte har varit inloggad i tjänsten. Du välja inställningar för aviseringar under dina kontoinställningar som du hittar högst upp i högra hörnet genom att klicka på ditt namn. Välj Profil och kontoinställningar och gör dina val under E-postaviseringar.

För att du inte ska missa någon viktig information aviseras följande händelser:

• Du blir inbjuden till en ny samarbetsyta
  • Inbjudan till ett möte
  • Uppdateringar för ett möte
  • Nytt inlägg