Meddelanden

Vem kan använda denna funktion?
Roll: Ägare, Admin och Användare
Prisplan: Pro

Starta en konversation

Du startar en konversation genom att klicka på personen du vill nå i högerspalten. Är personen inte online skickas ett mejl. Det är bara deltagare i en konversation som kan ta del av innehållet.

Gruppkonversation

Vill du kommunicera i grupp klickar du på plus-tecknet ovanför medlemmarna i högerspalten och väljer vilka du vill nå. Ditt team ligger automatiskt upplagda som val.

Signal när någon vill chatta med dig

Om någon som är i samma arbetsyta som du är skickar ett meddelande till dig så blir du uppmärksammad på det genom en röd prick till höger om personen.

Om någon i en annan samarbetsyta skickar ett meddelande till dig så visas den röda pricken i menyn längst upp till vänster.

Om du inte är inloggad i Hippoly och får ett meddelande från någon så blir du uppmärksammad om detta via mejl.

Radera en del av konversationen

Du kan radera dina egna meddelanden genom att klicka på soptunnan till vänster om meddelandet.