Kom igång med Hippoly

Här följer några enkla steg för att du snabbt ska komma igång. Ta gärna vår Rundtur för att bekanta dig med Hippolys alla funktioner och finesser.

Är du Ägare av eller aktiverar en samarbetsyta kan du även läsa våra tips under Flytta in i Hippoly.

1. Logga in med BankID

Första gången du loggar in behöver du registrera dig för att komma vidare. Logga in med mobilt BankID via www.hippoly.com.

Registrerade användare på Bolagsverket

Du måste vara registrerad på Bolagsverket för att dina engagemang ska dyka upp i Hippoly. Annars behöver du en inbjudan av någon som redan är användare i Hippoly för att komma åt en samarbetsyta. Med inbjudan loggar du in med mobilt BankID och får tillgång till tjänsten.

Inget mobilt BankID

Om du inte har något mobilt BankID så går det att logga in i Hippoly via tvåfaktorsautentisering. Kommer snart.

2. Anslut till en samarbetsyta

När du har loggat in i Hippoly och registrerat dig som användare så har du tillgång till ett eller flera företag. Alla dina tillgängliga företag och samarbetsytor hittar du i menyn högst upp till vänster i huvudbilden under Lägg till bolag. För att komma igång klickar du på Aktivera. Är du inbjuden ansluter du till din samarbetsyta.

Har du flera aktiva samarbetsytor i Hippoly är det även här du växlar mellan företagen.

Här kan du läsa mer om hur du som Ägare kan Flytta in ditt bolag i Hippoly när du aktiverat det.

3. Ladda upp en profilbild

Första gången du loggar in föreslår Hippoly att du ska ladda upp en profilbild. Om du vill göra detta vid ett senare tillfälle eller ändra bild så klicka på ditt namn längst upp till höger på skärmen. Gå till Profil och Kontoinställningar, och klicka på din nuvarande bild för att ladda upp en ny.

4. Justera dina personliga inställningar

Du kan när som helst uppdatera din Profil och dina Kontoinställningar. Klicka på ditt namn längst upp till höger på skärmen. Under alternativet Visa profil ändrar du namn, telefonnummer och e-post genom att klicka på Redigera. Här kan du även ändra inställningar för dina aviseringar.

5. Roller och behörigheter

Den som initialt aktiverar samarbetsytan blir automatiskt Ägare. De personer som bjuds in blir automatiskt Användare. Rollen styr vad du kan se och göra. Det är Ägaren och Administratören som fördelar roller åt medlemmarna. Mer om Roller och Behörigheter.

Nu är det dags att börja samarbeta!