Kom igång med Hippoly

Den här guiden beskriver hur du skapar ett användarkonto och kommer igång med Hippoly.

Är du redan användare och undrar hur du kommer igång med ett nytt team, läs vår guide Kom igång med ditt team.

1. Skapa användarkonto

För att kunna använda Hippoly behöver du ett användarkonto. Du skapar detta genom att fylla i ditt personnummer och logga in med mobilt BankID. Skapa konto med mobilt BankID.

Inget mobilt BankID?

Om du inte har något mobilt BankID så går det i nuläget inte att logga in på Hippoly. Inom kort släpper vi en alternativ tvåfaktorsautentisering för personer som inte har BankID.

2. Skapa eller gå med i ett team

I Hippoly har varje team i en egen samarbetsyta. Du kan ansluta dig till en samarbetsyta på 2 olika sätt.

1. Du accepterar en inbjudan till en existerande samarbetsyta som någon skickat till dig.
  2. Du aktiverar en samarbetsyta för en styrelse där du antingen är VD, Ordförande eller Ledamot. I vår guide Kom igång med ditt team kan du läsa om hur du snabbt och smidigt kommer igång med en ny samarbetsyta.

Efter att du skapat ditt användarkonto listas alla samarbetsytor du kan acceptera inbjudningar till eller aktivera. Välj vilken du vill börja med.

Notera:  När du skapar ditt användarkonto hämtas dina bolagsengagemang från Bolagsverket. Denna data ligger sedan till grund för vilka samarbetsytor du kan aktivera. Är du inte registrerad som VD, Ordförande eller Ledamot hos Bolagsverket kommer du inte kunna aktivera någon samarbetsyta, utan du måste bli inbjuden till en.

3. Ladda upp en profilbild

Första gången du loggar in föreslår Hippoly att du ska ladda upp en profilbild. Om du vill göra detta vid ett senare tillfälle eller ändra bild så klicka på ditt namn längst upp till höger på skärmen. Gå till Profil och Kontoinställningar, och klicka på din nuvarande bild för att ladda upp en ny.

4. Justera dina personliga inställningar

Du kan när som helst uppdatera din Profil och dina Kontoinställningar. Bland annat kan du ställa in vilket språk du vill använda Hippoly på och  hur du vill att aviseringar skickas.

Nu är det dags att börja samarbeta!